Michaela panzió - Vyhne - Szlovákia
Penzión Michaela Panzió MichaelaGuesthouse MichaelaPension Michaela
Vyhne-i Vízi Paradicsom
Kőtenger
 
Valid HTML

A Michaela panzió Vyhne község festői környezetében található. A panzió kapacitása 30 fő. A szobák kétágyasak. Minden szobában tálható szociális helyiség, televízió készülék és mini bar. A panzióhoz tartozik étterem, kávézó, melynek hangulatát a kandalló növeli, és ahol alkoholt illetve alkoholmentes italokat kínálnak. A panziótól kb. 25 méterre található az egész évben nyitva tartó Vyhne-i Vízi Paradicsom (Vodný raj) fürdő, teniszpályák, turisztikai és kerékpártúrai útvonalak.


Télen a 400 m-es Tatrapoma sífelvonó, és a karbantartott sífutó útvonalak kínálnak számos lehetőséget. A terület nevezetességeként meg kell említenünk a Kőtenger (Kamenné more) rezervátumot - mely egyedi a maga nemében, egész Európában. Vyhne híres Szlovákia első, vagyis legrégebbi sörgyáráról is (1473-ban alapították), mely méltán nevezetes egész Európában. A történelmi emlékek rajongói meglátogathatják Selmecbányát (Banská Štiavnica) (mely be van jegyezve az UNESCO Világörökségei közé is), Körmöcbányát, (Kremnica) Zólymot (Zvolen), Besztercebányát (Banská Bystrica), Bajmócot (Bojnice) .... .


Bízunk benne, hogy az ajánlatunkkal sikerült felkeltenünk az Ön érdeklődését, és sok szeretettel várja az egész kollektívánk.


Fényképalbum:

 

Panzió Panzió PanzióPanzió
Panzió Panzió PanzióPanzió